HO MILLOREM PER TU
HO MILLOREM PER TU

T È C N I C S    i   tecnics......

La proposta........

 

En totes les fases del projecte, els nostres clients gaudiran d' un assessorament complet i estaran informats en tot moment, podran contactar amb nosaltres per resoldre les dubtes que tinguin, també els tindrem informats dels tràmits amb l'administració i quan comenci l'obra, rebran les actes de les visites realitzades pel tècnic per correu electrònic perquè sàpiguen com es desenvolupa el dia a dia de la seva obra .

 

També assessorem i tramitem subvencions i ajuts a la rehabilitació (Consorci de l'habitatge, i altres subvencions específiques). 

 

S U B V E N C I O N S   2 0 1 8 

 

 

 

 

A més, realitzem altres treballs relacionats amb l'arquitectura tècnica, des de Certificats d'Habitabilitat, gestions amb les Administracions, aixecaments de plànols, càlcul de coeficients de propietat, Certificats de solidesa i de seguretat, el certificat d’eficiència energètica i d’accessibilitat, l'informe ITE (Inspecció Tècnica de Edificis).

 

El nostre assessorament tècnic a les administracions de finques en tot el procés: diagnosi de immobles, gestió i tria d'industrials, comparatives de pressupostos, tramitació de llicències i subvencions, consultes als ajuntaments, supervisió i control de les obres, i tots els tràmits que es requereixin, informant de la seva evolució, volem ser els tècnics de confiança.

 

Col·laborem amb Arquitectes en obres i realitzem la Coordinació de Seguretat i el Control de Qualitat en obres de nova planta.

 

El què ens fa diferents a altres Gabinets Tècnics és la nostra dedicació, les ganes de fer-ho bé, ens agrada el nostre treball i que els nostres clients estiguin satisfets. Portem ja molts anys desenvolupant una metodologia de treball, i tenim clar que la millor publicitat es la recomanació d'un client. És per aquest motiu, que busquem el millor resultat possible als nostres serveis, oferint un tracte personal i de proximitat,  mantenint-los permanentment informats de les gestions i encàrrecs que ens encomanen, i donant un complet assessorament en totes les parcel·les que són del nostre abast.

 

Professionalitat.

 

En la nostra oficina rebrà un tracte professional, seriós i aclaridor, intentem trobar la millor  proposta a cada client, des dels diferents departaments i alhora tots plegats en una mateixa direcció, el satisfer al client, perquè volem créixer, i l'única manera és fent un bon treball i demostrant al nostres clients la nostra professionalitat.

 

 

CONTACTE:

 

C/ Mare de Deu de la Salut,4-12

Escala A. 2n1a.

Barcelona 08024

M.687491790

 

Correu elèctronic:

info@loficinatecnica.cat

 

Formulari de sol·licitud d'informació.

 


Llamar

E-mail

Cómo llegar